top of page
ARCHITECTUUR // ERFGOED // TECHNIEKEN

De Architect is anno 2022 meer dan ooit een bouwmeester/bouwmanager. Om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen bundelden Fabrice Moonen Architect en Joline Nollet Architect in 2018 de krachten en hielden MONOLIET ARCHITECTUUR onder de doopvont.

Met MONOLIET ARCHITECTUUR staan zij garant voor duurzame projecten die klaar zijn voor morgen!

Met Fabrice Moonen heeft MONOLIET de expertise in huis als het gaat over Scholenbouw en Sociale woningbouw. Naast zijn opdracht binnen MONOLIET doceert Fabrice ook de vakken Technische Uitrusting Industriebouw, autocad en 3d-tekenen aan de studenten van Bouwkundig Tekenen te Brugge.  

Joline Nollet heeft naast haar liefde voor Architectuur en Schilderkunst een derde grote passie, zij is dan ook in het bezit van een Diploma Master in de Monumenten-en landschapszorg. Hierdoor bezit MONOLIET ARCHITECTUUR de expertise als het gaat over de restauratie van monumenten. Doch ook voor particuliere renovatie/restauratie/nieuwbouw gaat zij voluit.

(ver)bouw plannen? Maak gerust een afspraak en kom langs voor koffie en een koekje. Elk nieuw project start bij ons met een gemoedelijke babbel!  

 

 

bottom of page